BEHANDLINGAR

NAGLAR 

Salong Sporrong erbjuder behandlingar av naglar med konstmaterial gel och akryl samt gellack. Allt från nagelförlängning (Nytt set), återbesök av redan byggda naglar, nagelförstärkning (gel eller akryl) och gellackbehandling. 

Återbesök eller borttagning bör göras var 3-6 vecka (rekommenderat brukar vara var 4e vecka). Regelbundet påfyllda och välskötta naglar ger ett hållbart resultat. 

För mer information om vilken specifik behandling som passar dig, se längre ned på denna sida. 

Behandlingar: Nytt set fr. 885:-, återbesök fr. 685:-, förstärkning fr. 685:-, Gellack fr. 585:- 

Återbesök design.
Återbesök design.

SPA-MANIKYR & PEDIKYR 

SPA-behandlingar i miniformat för händer och fötter. Detta är för dig som har torra händer och fötter, som vill ha en lugn stund för dig själv och slappna av. Behandlingarna innehåller massage, peeling och nagelvård. De är inte korrigerande (t.ex. som medicinsk fotvård) utan rent estetiska avslappnande behandlingar för kropp och själ. 

Behandlingar: Fotspa 715:-, Handspa 585:-

LASHLIFT & BROWLIFT

Ögonbryn och ögonfranspermanent kort och gott. Här behandlar vi fransarna så de är permanent böjda eller brynen så de är permanent raka strån som är lätta att forma så som du vill ha dem. I behandlingen ingår det färg efter önskemål samt stärkande keratinbehandling för starka, friska strån. Lash- och browlift kan absolut göras som komplement till fransserum för längre fransar eller kraftigare brynväxt. 

Behandlingen håller i ca 8 veckor (beroende på dina stråns cykler). Rekommenderat återbesök är var 8-10 vecka så alla strån hunnit bytas ut innan ny behandling görs. 

Behandlingar: Lashlift 700:-, Browlift 650:-, Kombobehandling 1350:-

BEHANDLINGAR

Nytt set

Förlängning med tipp eller mall till önskad längd samt påbyggnad med konstmaterial (akryl eller gel). Alltså för dig som vill ha längre naglar än du har i dagsläget. Behandlingstid 1.30-2.30h beroende på design. 

Pris fr. 885 - 1085:-

Återbesök

Påfyllning av redan byggda naglar med akryl eller gel. Har du naglar från annan salong eller behöver lagning av fler än tre trasiga naglar så väljer du nytt set. Behandlingstid 1.30-2.30h beroende på design. 

Pris 685 - 885:-

Förstärkning

Förstärkning med gel av din naturliga längd samt lackning med valfri lackgel efter önskemål. 1.30-1.45h behandlingstid beroende på om du vill ha en färg eller design.

Pris 685-785:- beroende på design. 

Gellack

För dig med relativt starka naturliga naglar som önskar hållbar färg med din naturliga längd. Härdar i LED-lampa och håller ca 3-4 veckor. 1-1.30h behandlingstid beroende på om du vill ha en färg eller design.

Pris 585-685:- beroende på design. 

Handspa

Filning form och längd av naturliga naglar, nagelbandsslip, handpeeling, värmande och djupverkande handinpackning, handmassage, nagelolja och topplack. 1h behandlingstid.

Pris 585:-

Fotspa

Fotbad, peeling med pimpsten samt skrubb, massage med värmande eller kylande produkt, nagelvård och fil/form samt lack i valfri färg efter önskemål. 1.30h behandlingstid. OBS! Ej fotvård utan en SPA-behandling, d.v.s. ingen filning av förhårdnader eller behandling av sjukdom. Vid sjukdom nekas behandling.

Pris 715:- 

Lashlift

En ögonfranspermanent där fransarna läggs upp på spole och permanentas så de hålls böjda efter önskemål. Efter permanenten färgas fransarna och vårdas med en booster och keratinbehandling för att stärka fransarna. Denna behandling har 18års åldersgräns och rekommenderas inte om du är gravid eller har skador på fransarna. 

Pris 700:- 

Browlift

En rakpermanent av brynen så att även det envisaste strået enkelt stylas i den riktning som du önskar. Behandlingen kan även ge brynen ett fylligare intryck, trots att inga strån läggs till. Färgning, keratinbehandling och plockning ingår. Denna behandling har 18års gräns och rekommenderas inte om du är gravid eller har skador på strån. 

Pris 650:-