OM OSS

NAGELTERAPEUT, LASHLIFT & BROWLIFT STYLIST

JOSEFINE SPORRONG

SEYF-godkänd utbildning (diplomerad sedan 2014) och vaccinerad mot COVID-19.

OM SALONG SPORRONG

År 2021, mitt under rådande pandemi, startade jag Salong Sporrong under Hair by Lyanders tak. Det kan vara svårt att hitta sin plats i arbetslivet och "when in doubt, do some nails" är ju sedan gammalt! Skämt åsido så har jag min grund i skönhetsbranschen så jag såg över min kommande arbetssituation och ville kunna kombinera det jag älskar sedan innan med mina nyvunna kunskaper som kommunikatör. Den perfekta kombinationen hittade jag som egenföretagare. Jag ville också göra det på mitt sätt och under mitt namn vilket resulterade i Salong Sporrong.

OM MIG

Mitt namn är Josefine Sporrong och det är jag som är ansiktet bakom nagelbordet och Salong Sporrong. Jag arbetar som nagelterapeut, lash- och browliftstylist samt utför SPA-manikyr och SPA-pedikyr. Jag har en bred stylistutbildning från gymnasiet och är diplomerad nagelterapeut sedan 2014. Sedan dess har jag arbetat med naglar i perioder, men först nu är det min heltidssysselsättning. Flera av er känner säkert igen mig från butik om ni köpt schampo eller kläder de senaste 6 åren. Jag har även flertalet diplom och utbildningar inom skönhetsbranschen samt ett och annat tävlingsdiplom från tävlingar som Nail System Open och SM. Det senaste tillskottet på behandlingsmenyn är lashlift och browlift, som jag diplomerades inom under 2022 och tycker är fantastiskt kul att jobba med. 

Jag arbetar idag med Lilly Nails produkter både inom naglar och lashlift & browlift.

OM HAIR BY LYANDER

Salong Sporrong hyr stol hos Hair by Lyander i Uppsala, så under samma tak som nagelverksamheten finns även frisör. Hela By Lyander konceptet är ekologiskt och hållbart, så produkter från Björk, Vision och Olaplex finns att köpa på salongen.